Cum cumpar

1. Procesul de comanda

1.1. Comanda Online

a. Alegeti produsele: - folosind meniul principal "Produse" sau meniul din stanga, navigati printre categoriile de produse . Daca stiti exact ce produs va intereseaza puteti introduce cuvantul in campul Cauta. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dumneavoastra apasati pe butonul "Comanda" pentru a-l adauga la comanda. Alegeti cantitatea daca doriti mai mult de un produs.

b. Continutul comenzii: - odata adaugate produsule in partea de sus a paginii veti vedea detaliile comenzii unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor pe care doriti sa le comandati sau sa renuntati la unul sau mai multe produse selectate. Mai departe puteti trece la pasul urmator, finalizarea comenzii.

c. Formular Comanda (o singura pagina ): -pentru a comanda produsele alese apasati butonul Comanda. Procesul de plasare a comenzii se desfasoara in intregime in acest pas. Aici va trebui sa introduceti, adresa de facturare, adresa de livrare (daca este diferita ), va trebui sa selectati metoda de transport si  de plata.

          In cazul in care doriti sa va faceti si un cont pe www.sorimeddental.ro introduceti email-ul si parola, iar acesta va fi creat automat la finalizarea comenzii. Pentru a plasa comanda anonim (fara a crea cont) va rugam debifati optiunea "Creati-va un cont'. Daca in orice moment doriti ajutor din partea echipei nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon afisate in partea dreapta.

d. Felicitari: -comanda dumneavoastra a fost finalizata cu success. In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic pentru confirmare. Un email de confirmare este trimis automat pe adresa folosita pentru a efectua comanda. De asemena aveti posibilitatea sa tipariti factura prin apasarea butonului "Click aici pentru a printa".

1.2. Comanda Telefonica

       Orice comanda se poate efectua si telefonic pe parcursul programului de lucru. Numerele de telefon disponibile sunt: 
0722-649443  - reteaua Vodafone
0726-327096  - reteaua Vodafone

De asemenea daca pe parcursul plasari comenzii online intampinati dificultati sau aveti unele nelamuriri nu ezitati sa folositi numerele specificate mai sus pentru clarificare.

1.3. Comanda prin e-mail

Exista posibilitea efectuarii comenziilor prin email. Trimiteti toate datele necesare la comenzi@sorimeddental.ro, iar aceasta va fi procesata in maxim 24 de ore. Aceasta modalitate va necesita un timp mai lung pentru procesare decat in celelalte situatii si o recomandam doar in cazul in care restul modalitatilor nu va sunt la indemana. 

Campuri obligatorii pentru comanda prin email:

  • Nume, Prenume
  • Numar de telefon,
  • Email - pentru a putea fi contactati pentru confirmare, si a putea primi pe mail dovada comenzi.
  • adresa de livrare completa
  • strada, localitate, judet, cod postal

 

2. Modalitati de Plata

2.1. Plata la livrare

Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastră in momentul discutiei telefonice cu reprezentantul magazinului nostru care va sunat pentru confirmarea comenzii. Nu livram comenzile fără confirmarea dumneavoastră telefonică!!! 

2.2. Plata cu Ordin de Plata

 Puteti efectua plata pentru comanda dumneavoastra folosind un ordin de plata. Datele firmei noastre, necesare pentru aceasta metoda sunt: 


logo2 sorimed-bun.jpg SORIMED&DENTAL SRL

J12/3050/2011; RO 29444257

IBAN RO 50 BTRL 0130 1202 G441 84XX;

BANCA TRANSILVANIA

Str. Muresului nr. 58/26, Cluj Napoca,

 

3. Modalitati de Livrare

SorimedDental efectueaza livrarile folosind serviciile de curierat rapid Fan Courier.
Livrarile se fac intre 24-72 ore, in zilele lucratoare.
Nu se fac livrari duminica.
Costul transportului este de 20 lei indiferent de localitate pentru comenzi mai mici de 500ron.
Costul de livrare este gratuit pentru toate comenzile din Cluj-Napoca.

In cazul clienților persoane juridice care au un contract cu o alta firma de curierat, livram cu plăcere prin firma agreata de ei urmând sa plătească transportul la tarifele din contractul încheiat. 

4. Garantii

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care se ocupa direct sau prin reprezentantii sai de service-ul produsului.

5. Politica de Retur

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site-ul www.sorimedental.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 30 de zile din momentul in care l-ati primit. Costul de transport al produsului, atat de livrare cat si de retur, va fi suportat de catre client. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur.

 "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.