Categorii

Despre noi

Cu un personal tanar si dinamic, competent si entuziast, mereu in ajutorul dumneavoastra,suntem o companie in plina dezvoltare ce va ofera produse de calitate la preturi rezonabile.

Firma noastra vine in intampinarea clientilor sai cu o oferta competitiva si variata, completata periodic cu produse noi in functie de solicitarile pietei.

Compania noastra are in vedere nevoile clientilor si urmareste sa le ofere servicii complete de cea mai buna calitate:

- Import si comercializare de consumabile si aparatura atat pentru cabinetele de medicina dentara cat si pentru spitale, clinici private, centre de sanatate etc…

- Asistenta tehnica de specialitate si consiliere pentru toate produsele comercializate.

Ne-am bucura daca, prin aceasta scurta prezentare am reusit sa captam interesul dumneavoastra.

Va invitam sa parcurgeti paginile acestui site si speram ca daca inca nu sunteti, va veti afla curand pe lista colaboratorilor nostri.

Misiune

Sa fim mereu aproape de clientii nostri, oferindu-le game complete de produse, si servicii, in concordanta cu standardele specifice unui domeniu competitiv si inovativ cum este cel medical.

Viziune

Atat evolutia alerta a afacerii noastre cat si cererile in continua crestere ale clientilor nostrii ne conduc la extinderea ariei actiunilor noastre.

Cercetarea de piata este deci una dintre activitatile noastre principale, focusata permanent pe diverse sectiuni.

 Vom continua sa ne diversificam gama de produse cu articole de cea mai inalta calitate si care servesc eficient clientela noastra in continua extindere. Noi credem in stabilirea si mentinerea unei stranse legaturi cu partenerii nostrii - clienti si furnizori – care permit viitoare relatii reciproc avantajoase.

Valorile noastre

Orientarea catre client.

Profesionalism.

Promptitudine.

Calitate.

Spirit de echipa.